Vlagyimir És Ösztrogén - Szőcs Géza - Ez Már A Feltámadás, Szőcs Géza Verseit Mondja (Vinyl, LP)

3 Comments


1990
Label: Hungaroton - SLPX 14179 • Format: Vinyl LP • Country: Hungary • Genre: Non-Music • Style: Poetry
Vlagyimir És Ösztrogén - Szőcs Géza - Ez Már A Feltámadás, Szőcs Géza Verseit Mondja (Vinyl, LP)

 · Fogyasszunk lúgos hatású élelmiszereket, zöldségeket és gyümölcsöket! Tisztítsuk meg szervezetünket a felhalmozódott méreganyagoktól lehetőleg évente több alkalommal! Ezáltal a szervezetünkben lévő gyulladások is csökkenni fognak. Igyunk sok folyadékot! Ez legalább 30 kg-onként 1,5 liter/nap mennyiséget jelent.

Snipp érzi, hogy az üregből ismert szimatnál sokkal erősebb és teljesebb szimat csiklandozza az orrát. Tudja, mit kell tennie, sebtében bebújik a kürtőbe, lassan, mintha tűkön lépkedne, halad a sötétben. Csak két percig tart az egész próba, eléri a barlang másik kijáratát, és kint van a világosságban.

- Már ez mind késő, jó öregatyám, - felelt a leány, ha te elhibáztad az árakat, baj, de legalább szerencse, hogy valamivel többet hoztam érettök! Máskor még le is szoktak ám a vevők alkudni valamit s a szegény zsidónak rossz néven sem szabad venni, ha az emberek felét igérik annak, a mit kér.

View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Ez Már A Feltámadás, Szőcs Géza Verseit Mondja" on Discogs.

Géza Szőcs (Szőcs Géza) Letra de Ez már a feltámadás (avagy: a nemzet mélyrepülése): Életem egyszer már véget ért. / Ez most a ráadás: / ha nem is a végső.


Give You Myself (Club Mix) - Sima - Give You Myself (Vinyl) Kill U Wit My Mic - Skamp - Kažką?! (CD, Album) Da FutureSepp - Various - MUH Platte 2 (CD)


3 thoughts on “Vlagyimir És Ösztrogén - Szőcs Géza - Ez Már A Feltámadás, Szőcs Géza Verseit Mondja (Vinyl, LP)”

  1.  · Szőcs Géza költő október én üzenetet intézett az október én Budapesten megrendezett Európai Biztonsági és Együttműködési Értekezlet Kulturális Fórumon részt vevő művészekhez. A szöveget teljes terjedelemben közöljük (/as jelentés).

  2. Ez már a dolgozat: Halmazelmélet témazáró A további kérdésekből világos lett, hogy 10 fő játszott már védőt és középpályást, 9 fő csatárt és védőt, en csatárt és középpályást. Négyen mindhárom poszton fociztak már (beleértve a főszervezőt is). Hányan voltak ott az alakuló gyűlésen, ha Bence hozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


BING